Despre noi

 

 
Firma Park & Fly are ca activitate principala oferirea de servicii de parcare pe termen lung in locatia situata in imediata apropiere a Aeroportului International Henri Coanda Otopeni.
 
Proiectul acestei afaceri a pornit de la necesitatea satisfacerii nevoilor clientilor care calatoresc cu avionul de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni si care, pana in prezent nu beneficiau de servicii profesionale de parcare pe termen lung.
 
Este cunoscut faptul ca fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic pentru un sejur de week-end sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Bucuresti cat si din tara.
 
Cel mai comod si eficient este sa venim la aeroport cu masina personala, dar ce facem cu autoturismul cat timp suntem plecati? Cum ne asiguram ca nu platim foarte mult pentru parcare si, in acelasi timp, masina este in siguranta? Solutia este serviciul de parcare pe termen lung oferit de firma Park & Fly.
 
Pentru a veni in intampinarea pasagerilor care aleg ca aeroport de plecare Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, Park & Fly le ofera urmatoarele avantaje:

  • Transfer gratuit cu masinile Park & Fly intre parcare si terminalele de plecari / sosiri din aeroport;
  • Servicii de supraveghere video si paza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana;
  • Asistenta personal instruit, prietenos si calificat, pe toata durata serviciului oferit;
  • Tarife flexibile, diferentiate in functie de durata stationarii.

Parcarea este amplasata pe DN1, pe partea stanga a sensului de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, vis a vis de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, in sensul giratoriu de sub pod (pentru a vizualiza amplasamentul exact la parcarii, va rugam sa dati click pe harta).