Servicii

Atunci cand calatoriti cu avionul de pe Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, va asteptam sa apelati la serviciile de parcare pe termen lung oferite de Park & Fly.

Pentru calatoriile de afaceri, sejururi de week-end sau vacante, Park & Fly isi propune sa va faca fiecare calatorie mai placuta, avand grija de masina Dumneavoastra.

Serviciile de Parcare Park&Fly

Locatia

Parcarea este amplasata vis a vis de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, pe DN1, pe partea stanga a sensului de mers dinspre Bucuresti spre Ploiesti, in sensul giratoriu de sub pod, langa locatiile Mini Prix si Tiriac Auto (pentru a vizualiza amplasamentul exact la parcarii, va rugam sa dati click pe harta).

Distanta pana la terminalul de plecari / sosiri este parcursa doar in cateva minute cu masinile de transfer Park & Fly, puse gratuit la dispozitia Dumneavoastra.

Parcarea este deschisa 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana si dispune de servicii de paza si monitorizare video.


Rezervari

Puteti face o REZERVARE in parcarea noastra in doua moduri: ONLINE pe prima pagina a siteului nostru la sectiunea "Rezerva acum" sau TELEFONIC la numarul 07.300.31.302.


Accesul in parcare. Reguli de Utilizare

Pentru a incepe calatoria cu avionul intr-un mod cat mai simplu si comod, va oferim posibilitatea da a va rezerva din timp, la telefon sau direct pe Internet locul in parcare pentru masina Dumneavoastra.

La rezervarea timpilor de sosire / plecare din spatiul de parcare, trebuie sa aveti in vedere orele de decolare / aterizare a aeronavei cu care calatoriti si respectarea regulilor impuse de compania de transport aerian referitoare la timpii de efectuare a formalitatilor de check-in, la plecare, si formalitatilor de parasire a aeroportului, la sosirea din calatorie.

La momentul intrarii in parcare, trebuie sa obtineti tichetul de parcare apasand butonul marcat corespunzator si amplasat pe dispozitivul de control al barierei de intrare. In cazul in care tichetul nu v-a fost eliberat automat, trebuie sa anuntati imediat dispecerul de serviciu la numarul de telefon: 07.300.31.300.

Pentru a evita orice inconvenient, tichetul de parcare trebuie pastrat cu grija (de preferat, in masina). Numai in baza lui puteti achita contravaloarea serviciilor de care ati beneficiat si puteti parasi parcarea. Neprezentarea tichetului la iesirea din parcare, deteriorarea sau pierderea acestuia, se taxeaza cu o amenda de 500 RON.

Dupa parcarea masinii, bagajele Dumneavoastra vor fi transferate in masina Park&Fly, care va efectua imediat transferul gratuit la terminalul de plecari din aeroport. La intoarcere, dupa efectuarea calatoriei cu avionul, masina de transfer Park & Fly va va prelua din fata terminalului de sosiri al aeroportului. Pentru orice nelamurire sau detalii suplimentare privind efectuarea transferului Dumneavoastra de la aeroport la parcare, ne puteti contacta la numarul de telefon al dispecerului de serviciu: 07.300.31.300.


Tarifele si plata

Tarifele sunt afisate pe site la sectiunea ‘’Tarife’’ si la casieria din incinta parcarii. Unitatea minima de timp taxabila este de 24 ore iar tariful total se calculeaza in functie de numarul de unitati de timp de stationare. Orice unitate de timp taxabila inceputa se considera unitate intreaga. Tariful pe unitatea de timp taxabila difera in functie de durata stationarii (scade cu cresterea duratei totale de stationare).

Plata serviciilor de parcare, conform duratei de stationare, se face la casieria parcarii. Fata de perioada de timp taxabila, beneficiati de 15 minute gratuite pentru transferul bagajelor in masina personala si iesirea din parcare.

Plata serviciilor de parcare se poate face cash sau cu card bancar. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa ┼či MasterCard.


Pentru Agentiile de Turism

In cazul in care doriti sa deveniti agentie revanzatoare a serviciilor de parcare Park & Fly, va rugam sa ne contactati telefonic (tel: 0733 77 33 31) sau pe e-mail la adresa office@parknfly.ro, pentru incheierea unui contract de colaborare.