Noutati


De acum si transfer la Aeroportul Baneasa.

Incepand cu data de 01.12.2009, va puteti lasa masina in parcarea noastra si in cazul in care calatoriti de pe Aeroportul BANEASA. Transferul va fi asigurat cu masinile Park & Fly si va costa 25 lei / transfer / sens sau 50 lei / transfer / dus-intors.
Pentru Aeroportul Otopeni va reamintim ca transferul este GRATUIT.

Echipa Park & FlySe poate plati online!!!

Incepand cu data de 01.10.2009, a fost activat modulul de plati online. Astfel, dupa verificarea tarifului, se completeaza formularul de rezervare si la rubrica "Alegeti modalitatea de plata" se bifeaza "plata online cu cardul". Veti fi directionat intr-un modul securizat de plata online.

Echipa Park & FlySe poate rezerva online!!!

Incepand cu data de 01.09.2009, a fost activat modulul de rezervari online. Astfel, dupa verificarea tarifului, se completeaza formularul de rezervare si se da click pe butonul "Rezerva". Veti primi un email de confirmare pe adresa de email mentionata in formular. 
Momentan plata se va efectua la parcare, urmand ca pe viitor sa fie disponibila si plata online.

Echipa Park & Fly

 

Am deschis parcarea!!!

Incepand cu data de 03.08.2009, firma Park & Fly asigura servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul Henri Coanda, Otopeni. Va oferim transfer gratuit intre parcare si terminalele aeroportului, supraveghere video si paza 24/7, personal instruit si prietenos, tarife convenabile, diferentiate functie de durata parcarii.

Echipa Park & Fly